Gastenboek

Laat je review achter voor Rijschool de Betuwe

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rijschool de betuwe
Average rating:  
 16 reviews
by Marieke on Rijschool de betuwe
Veilig & Vertrouwd !

Ik heb geweldige ervaring met Rijschool De Betuwe. Ik ben super tevreden met de lessen die ik heb gehad. Alles was duidelijk, systematisch en ik voelde zoveel veiligheid en vertrouwen. Ik kan het iedereen aanraden

by Bart on Rijschool de betuwe
Geslaagd !

Vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald! Dankzij de goede lessen van Koen had ik veel vertrouwen in een goede afloop! Door de tussentijdse toets wist ik al een beetje wat mij te wachten stond! Een echte aanrader! Koen, bedankt!!

by Inge Cornelussen on Rijschool de betuwe
Geslaagd !

Mijn rijexamen gehaald, en vooral dankzij Maja Visser! Heel erg bedankt! Hele fijne, duidelijke en leerzame lessen. Ik kan nu veilig de weg op! De RIS methode heb ik erg veel aan gehad en Maja Visser is een top-instructrice! Bedankt!

by Timo on Rijschool de betuwe
Hartstikke bedankt !

Met veel plezier gelest bij Ad. Van niet weten hoe ik een auto moet besturen, naar in één keer geslaagd! Top, erg flexibel. altijd netjes op tijd. Deze 2 mannen weten waar ze mee bezig zijn. Hou je taai, Grtz Timo

by Rick de Gram on Rijschool de betuwe
In 1x geslaagd, ondanks de beperkingen

Ondanks dat ik mijn rechter onderarm mis, ben ik door de uitstekende hulp en aanmoediging van Koen in één keer geslaagd voor mijn praktijk.

Tijdens mijn lessen heeft Koen zelf ook geleerd hoe het is om met een hand te sturen. Hij ziet het niet als een belemmering, maar juist als een motivatie om mij extra goed te leren rijden. Dat heeft zeker geholpen.

Nog heel erg bedankt!

by Marit on Rijschool de betuwe
Geslaagd !

Vandaag geslaagd en allemaal door de goede lessen van Koen !

by Maurizo on Rijschool de betuwe
Geslaagd !

Na een flink aantal lessen en twee examens bij een andere rijschool heb ik de switch gemaakt naar De Betuwe en ik heb maar van 1 ding spijt: dat ik niet eerder ben overgestapt. Ik had Ad als instructeur en je merkt aan alles de deskundigheid en niet onbelangrijk de gunfactor waardoor je met zelfvertrouwen achter het stuur zit. Rijschool de Betuwe is een aanrader!

by Karin on Rijschool de betuwe
Bedankt Ad !

Door de goede aanwijzigen en tips van AD in 1x geslaagd voor mijn BE rijbewijs. Nu kan ik met mijn paard op pad. Dank je wel AD !

by Tibolt on Rijschool de betuwe
in 1x geslaagd !

Na veel lessen ivm aangepast leren rijden door mijn handicap ben ik in 1 keer geslaagd. Door veel geduld tijdens de rijlessen en de goede begeleiding is het me dankzij rijschool de Betuwe gelukt om mijn rijbewijs te halen. Heel erg bedank!

by Dionne on Rijschool de betuwe
Mijn rijbewijs in 1x gehaald !

Vorige week in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Hier was ik erg blij mee en daarvoor wil ik Koen bedanken. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen, ik heb met plezier bij je gelest. Ik zal de rijschool sowieso aanbevelen bij andere !

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»