Gastenboek

Laat je review achter voor Rijschool de Betuwe

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rijschool de betuwe
Average rating:  
 22 reviews
 by Cynthia Oudshoorn
Eindelijk geslaagd!

Ondanks mijn slechte start bij een andere rijschool toch mijn rijbewijs mogen halen. Dat allemaal door de top service van Rijschool de Betuwe! Bedankt Koen voor alle goede en gezellige lessen.

 by Carlijn

Mijn rijbewijs behaald in 1x! Ik ben heel erg tevreden over rijschool de betuwe, fijne goede lessen gehad van Koen! Het waren erg gezellige lessen waarin je veel leert! Bedankt!

 by Anne van der Meulen
Geslaagd!

In een keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen van Karin! Ik kan iedereen deze rijschool aanraden. Het werken met de RIS-methode is erg fijn en je kunt op je eigen snelheid je rijbewijs halen.

 by Jordy van Arkel
Geslaagd

Vandaag 17 januari 2018 in één geslaagd voor mijn bromfiets theorie-examen dankzij de uitstekende theorielessen van Maja. Heel erg bedankt!

 by Mathilde Mulder
Yeaah geslaagd!!

Ik wil Maja bedanken voor het vele geduld;) Ik voelde me altijd op me gemak!

Wat ik echt super vond is dat de een de ander controleerd, door één of twee keer bij een van de andere rij-instucteurs te rijden. Top les gehad!! Bedankt!

 by Jafar al Mafraji
Dikke aanrader!

Zeer educatieve rijlessen gekregen van Koen! In korte tijd heb ik heel veel geleerd. Meerdere rijscholen mogen meemaken, rijschool De Betuwe is verreweg de beste! Bedankt voor alles!

 by Marieke
Veilig & Vertrouwd !

Ik heb geweldige ervaring met Rijschool De Betuwe. Ik ben super tevreden met de lessen die ik heb gehad. Alles was duidelijk, systematisch en ik voelde zoveel veiligheid en vertrouwen. Ik kan het iedereen aanraden

 by Cynthia de Jong
Tevreden

Koen heel erg bedankt voor de lessen. En net als een andere leerling hier zegt..klopt helemaal je bent een rustige vriendelijke instructeur met geduld, en ook een nette man. Mijn angsten in het verkeer weten te verminderen...met name snelwegangst. Ging zonder spanning naar de TTT en examen en dat komt toch alleen maar door de goede voorbereidingen. Veel succes met de rijlessen die je mijn zoon Jordan geeft.

 by Gina Spijkerman
Dank je wel !

Koen, ik wil je heel erg bedanken voor alle leuke rijlessen. Ben echt blij dat ik eindelijk mijn rijbewijs heb gehaald. Het heeft wat tijd en moeite gekost, maar door jou ben ik er wel gekomen!! Ik heb veel van je geleerd.

Erg fijn dat we altijd konden praten, of wanneer ik er niet bij was, je me toch motiveerde om mijn hoofd erbij te houden en voor het beste te gaan. Je bent erg vriendelijk, geduldig en positief.

Zonder jou had ik het niet gekund 🙂

 by Hieke
Bedankt !

Vandaag in een keer geslaagd voor mijn praktijkexamen! Alle credits naar Rijschool de Betuwe en dan in het bijzonder Ad, die mijn lessen verzorgd heeft.
Het werken met de RIS methode was voor mij erg fijn en de uitleg in het boekje is erg duidelijk. Ik kan Rijschool de Betuwe aan iedereen aanraden!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»