Gastenboek

Laat je review achter voor Rijschool de Betuwe

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Rijschool de betuwe
Average rating:  
 22 reviews
 by Cynthia Oudshoorn
Eindelijk geslaagd!

Ondanks mijn slechte start bij een andere rijschool toch mijn rijbewijs mogen halen. Dat allemaal door de top service van Rijschool de Betuwe! Bedankt Koen voor alle goede en gezellige lessen.

 by Carlijn

Mijn rijbewijs behaald in 1x! Ik ben heel erg tevreden over rijschool de betuwe, fijne goede lessen gehad van Koen! Het waren erg gezellige lessen waarin je veel leert! Bedankt!

 by Anne van der Meulen
Geslaagd!

In een keer mijn rijbewijs gehaald dankzij de goede lessen van Karin! Ik kan iedereen deze rijschool aanraden. Het werken met de RIS-methode is erg fijn en je kunt op je eigen snelheid je rijbewijs halen.

 by Jordy van Arkel
Geslaagd

Vandaag 17 januari 2018 in één geslaagd voor mijn bromfiets theorie-examen dankzij de uitstekende theorielessen van Maja. Heel erg bedankt!

 by Mathilde Mulder
Yeaah geslaagd!!

Ik wil Maja bedanken voor het vele geduld;) Ik voelde me altijd op me gemak!

Wat ik echt super vond is dat de een de ander controleerd, door één of twee keer bij een van de andere rij-instucteurs te rijden. Top les gehad!! Bedankt!

 by Jafar al Mafraji
Dikke aanrader!

Zeer educatieve rijlessen gekregen van Koen! In korte tijd heb ik heel veel geleerd. Meerdere rijscholen mogen meemaken, rijschool De Betuwe is verreweg de beste! Bedankt voor alles!

 by Marieke
Veilig & Vertrouwd !

Ik heb geweldige ervaring met Rijschool De Betuwe. Ik ben super tevreden met de lessen die ik heb gehad. Alles was duidelijk, systematisch en ik voelde zoveel veiligheid en vertrouwen. Ik kan het iedereen aanraden

 by Maurizo
Geslaagd !

Na een flink aantal lessen en twee examens bij een andere rijschool heb ik de switch gemaakt naar De Betuwe en ik heb maar van 1 ding spijt: dat ik niet eerder ben overgestapt. Ik had Ad als instructeur en je merkt aan alles de deskundigheid en niet onbelangrijk de gunfactor waardoor je met zelfvertrouwen achter het stuur zit. Rijschool de Betuwe is een aanrader!

 by Karin
Bedankt Ad !

Door de goede aanwijzigen en tips van AD in 1x geslaagd voor mijn BE rijbewijs. Nu kan ik met mijn paard op pad. Dank je wel AD !

 by Tibolt
in 1x geslaagd !

Na veel lessen ivm aangepast leren rijden door mijn handicap ben ik in 1 keer geslaagd. Door veel geduld tijdens de rijlessen en de goede begeleiding is het me dankzij rijschool de Betuwe gelukt om mijn rijbewijs te halen. Heel erg bedank!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»